Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Wexiödisk Service

Wexiödisk logoWexiödisk grundades 1972 i Växjö och har ett brett sortiment av högkvalitativa diskmaskiner för hotell, små- och medelstora restauranger samt storkök.

Varje Wexiödisk diskmaskin är konstruerade för att erbjuda marknadens mest innovativa, effektiva och resurssnåla diskprocesser genom diskmaskinslösningar av världsklass, konstruerade för såväl resurssnål tillverkning som god driftsekonomi.

Service Partners RMS har ett komplett serviceprogram för storköksmaskiner och redskap i Stockholm och Göteborg. Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och erbjuder självklart Wexiödisk service för diskmaskiner:

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken

Wexiödisk – ekonomisk och ergonomisk hållbarhet

Genom rätt typ av Wexiödisk diskmaskin blir arbetsdagarna lättare och effektivare för personalen i restaurangen, i storköket, i skolan och i sjukhusköket.

Wexiödisk arbetar utifrån vad man kallar en cirkulär ekonomi, där hållbar utveckling hamnar i fokus. Ledstjärnan är att varje storköksdiskmaskin man utvecklar ska vara mer resurssnål än den senast föregående modellen.

Även ergonomi för användaren är ett prioriterat område i utvecklingsarbetet. Exempel på hur man försöker minimera potentiella förslitningsskador är funktioner som Autostart med automatisk öppning och stängning av huven och att maskinerna kan servas åtkomligt från framsidan. 

Serviceavtal för Wexiödisk diskmaskiner 

Service Partners telefon nummer till jourDiskmaskiner används dagligen och väldigt frekvent i alla slags restaurang- och storkök. Även om kvalitén på en Wexiödisk diskmaskin står i särklass, uppstår ändå ett visst slitage över tid på vissa delar. För att undvika oönskade stillestånd i köket gör du klokt i att teckna ett löpande serviceavtal för storköksservice med Service Partner RMS. Vi kan erbjuda professionell Wexiödisk service och reparation för alla former av diskmaskiner.

Med serviceavtalet får du dessutom en årlig sammanställning och statistik över statusen på all Wexiödisk service och reparation vi gör under året på dina storköksmaskiner, vilket underlättar för inköpsplaneringen av framtida maskiner och redskap.