Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Boka Service

RMS servar, reparerar och installerar de flesta maskiner som finns i ett storkök. Vår målsättning är att kunna lösa kundens problem med ett besök så våra servicebilar är fullutrustade. Ju mer information vi får om produkten och felet, desto bättre möjlighet har vi att snabbt kunna lösa problemet. Verksamhetens geografiska område är i huvudsak Storstockholm och Göteborg med omnejd.

Vi har även fullutrustade serviceverkstäder på dessa orter där vi lagar mindre restaurangmaskiner såsom microvågsugnar, skärmaskiner, vakuummaskiner, köttkvarnar, kaffemaskiner m.m. Man kan med fördel lämna in sin trasiga maskin där. Vi ser helst att ni kontaktar oss innan ni lämnar in er maskin för reparation/service.

Använd formuläret nedan så hjälper vi er så fort vi kan. Är det svårt att se vilket fabrikat eller vilken modell det är så kan ni ladda upp bilder på produkten direkt ifrån en smartphone. Ta gärna foton som tydliggör felet.

Scanna QR-koden för att komma direkt till servicebokningen på din smartphone.Qr-service

Boka Service

  • Max filstorlek: 128 MB.
  • Max filstorlek: 128 MB.
  • Max filstorlek: 128 MB.
  • Max filstorlek: 128 MB.
  • Max filstorlek: 128 MB.

Teckna Serviceavtal

Underhåll och service av storköksutrustning är det enklaste sättet att få utrustningen att hålla och undvika kostsamma och irriterande avbrott i köket. Därtill är det viktigt med snabba och professionella reparationer av kvalificerade Servicetekniker. RMS har ett mycket kvalificerat serviceteam när det gäller restaurang-, och storköksservice. Vi arbetar med alla förekommande fabrikat och vi är certifierade att utföra garantijobb åt många kvalitetsfabrikat som tex; Varimixer, Robot-Coupe, Convotherm, Elektrotermo, Fribergs, Granuldisk, Getinge, Hobart, Hällde, Mareno,  Wery, Rational, Wexiödisk, Unox, med flera.

För mer information kontakta oss på 08-514 936 60
eller info@servicepartner-rms.se

 

 

Garantiservice

Tack vare ett långvarigt samarbete och att vi kontinuerligt utbildar vår personal på nya modeller så får RMS utföra garantiservice på ett stort antal fabrikat. Allt för att kunna lösa våra gemensamma kunders problem så fort som möjligt. Detta är ett urval av fabrikat som RMS gör garantiservice på.

 

halldeCQ