Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Hällde Service

Hällde logoI sju decennier har AB Hällde Maskiner tillverkat matberedningsmaskiner. Uppfinnaren och grundaren fabrikör Ernst Häll hade en genial idé. Han uppfann en smörportionerare som gjorde det möjligt att servera vackra, mjuka smörportioner som inte knäckte brödet när det skulle smöras. Det var verkligen en produkt i tiden, som gav Ernst och hans nystartade företag en flygande start. Idag är Hällde är ett av världens ledande företag inom utveckling och tillverkning av matberedningsmaskiner för professionellt bruk. 

Service Partners RMS har ett komplett serviceprogram för Hällde maskiner och redskap i Stockholm och Göteborg.

Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och erbjuder självklart Hällde service på storköksmaskiner såsom Hällde grönsaksskärare och skärmaskin:

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken 

Hällde – ledande på matberedningsmaskiner för proffs

Hällde har mer än 75 års erfarenhet, håller ett antal viktiga patent och har fler än 200 återförsäljare i 80 länder på alla kontinenter.

Hällde tillverkar fyra olika typer av matberedningsmaskiner för professionell användning: Grönsaksskärare, Snabbhackar, Combi Cutters och Mixers. Det är inte ofta maskinerna behöver Hällde service, och det som är utmärkande för samtliga produkter är bland annat användarvänlig design och ergonomi i särklass. De har stor kapacitet, perfekt skärresultat, snabb och enkel rengöring och hög säkerhet i handhavandet. 

Serviceavtal för Hällde maskiner

Service Partners telefon nummer till jourHälldes matberedningsmaskiner används dagligen och frekvent i storköken. Den höga kvalitén på redskapen till trots, är det omöjligt att undvika ett visst slitage över tid. Därför är det förutseende att gardera dig mot avbrott i köket genom att teckna ett löpande serviceavtal för storköksservice med Service Partner RMS. Vi erbjuder komplett och professionell Hällde service för dina maskiner, såsom grönsaksskärare, mixer och skärmaskin.

Inkluderat i ett serviceavtal får du dessutom årlig statistik och sammanställning av all Hällde service och reparation som RMS utfört, vilket är till stor hjälp vid planeringen av framtida investeringsbehov.