Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Fribergs Service

Fribergs Verkstäder logoFribergs Verkstäder är ett anrikt svenskt företag, som specialiserat sig främst på högkvalitativ tillverkning av köksutrustning i rostfritt såsom Fribergs spis och Fribergs stekbord, men även blandare, kokgrytor och vagnar till bl.a. storkök, restauranger och matfabriker.

Service Partners RMS har ett komplett serviceprogram för storköksmaskiner och redskap i Stockholm och Göteborg. Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och erbjuder självklart Fribergs service på storköksutrustning:

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken 

Fribergs – användarvänlighet i centrum 

All Fribergs spis och Fribergs stekbord från ska vara lätt att använda och enkel att hålla ren. Ledord i verksamheten och för produktsortimentet är hållbarhet, användarvänlighet, driftsäkerhet och hygien. Fribergs Verkstäder är ISO-certifierade enligt ISO 9001. 

Serviceavtal för Fribergs spis & stekbord

Service Partners telefon nummer till jourFribergs spis och även Fribergs stekbord används dagligen och frekvent i alla produktions- och storkök. Trots den höga kvalitén på köksmaskinerna, så får man räkna med att det ändå uppstår ett visst slitage med tiden på storköksutrustningen.

Om du vill gardera dig mot plötsliga och oönskade stillestånd i köket, så bör du teckna ett löpande serviceavtal för storköksservice med RMS. Med i ditt serviceavtal ligger även en årlig statistik och sammanställning av all Fribergs service och reparation som görs under året, samt en uppdatering av statusen på din maskinpark. Det sistnämnda kan vara till stor hjälp när du planerar för att komplettera eller byta ut delar av maskinparken i storköket.