Scroll to top
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Inloggning Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag - Torsdag: 7 - 16
Fredag: 7 - 14:30

Telefon: 08 514 936 60

Nyheter

2018-12-01 RMS Service Partners förstärker teamet med ny operativ chef

En marknads- och säljpersonlighet med servicefokus och ett hjärta som slår extra starkt för goda kundrelationer. Det är den ultrakorta beskrivningen av Wolfgang Sagmeister, vårt senaste förvärv i satsningen mot ett ännu mer serviceorienterad RMS.
Välkommen till oss på RMS, Wolfgang!

Wolfgang Sagmeister kommer närmast från en position som sälj- och marknadschef hos däckservicekedjan Vianor AB och har tidigare arbetat brett med ledarskap, sälj och marknadsföring inom flertalet branscher och tjänsteområden, inte minst i sin mångåriga roll som konsult och byråchef inom reklambranchen. Här hos oss på RMS kommer Wolfgang att jobba som operativt huvudansvarig.

 

17-05-01 Orderjour dygnet runt.

Från och med den första maj så är vår växeltelefon bemannad dygnet runt. Om vi får in en felanmälan efter våra öppettider (oavsett om den inkommer per telefon eller via webben) så kommer våra välutbildade tekniker nästkommande vardag. Ring 08-514 936 60 eller boka service här.

orderjour

2016-11-30 Rational Service Partner of the Year 

Vi är stolta att visa upp att vi blivit utnämnda till RATIONAL SERVICE PARTNER OF THE YEAR!

fullsizerender

2016-09-29 Nya öppettider.

För att öka vår tillgänglighet gentemot våra kunder och leverantörer kommer vi inte längre att ha stängt för lunch från och med måndagen den 3 oktober.