Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Service Partners RMS AB

Service Partners RMS är ett oberoende företag som utför teknisk service och reparationer på storköksutrustning åt fastighetsbolag, restauranger, skolor, industrikök, sjukhus, försvarsmakten, osv. Vi utför även garantijobb i partnerskap med ledande tillverkare av storköksutrustning.

iStock_000021238198Small

Teknisk Service
RMS är ett ledande företag inom storköksservice i Storstockholm/mälardalsregionen samt Göteborg med omnejd. Vi har ett 10-tal välutbildade servicetekniker som utför service och reparerar storköksutrustning, oberoende av märke. Genom vår back-office support kan vi snabbt lokalisera reservdelar och serva våra kunders utrustning. RMS utför även arbete med stadsgas och gasol. Arbetsledningen och service tekniker har lång erfarenhet och spetskompetens inom alla områden och genomgår kontinuerligt vidareutbildningar med våra samarbetspartners.

 

Reservdelsförsäljning
RMS lagerhåller såsom en oberoende reservdelsgrossist en mängd olika artiklar från de ledande tillverkarna inom storköksteknik och storköksutrustning. Vi säljer och distribuerar reservdelar till andra serviceföretag i hela Sverige. Genom ett omfattande nätverk av tillverkare i EU och även USA kan vi oftast få fram de delar som kunden behöver.
Huvudkontoret ligger i Kista, där vi har ordermottagning för reservdelsförsäljning, lager, samt en fullutrustad verkstad. I Göteborg finns också en serviceverkstad.

Service Partners RMS AB (RMS) grundades för 40 år sedan och fick sin nuvarande struktur 1999, med fokus på teknisk service och reservdelsförsäljning av restaurang-, och storköksutrustning. 2013 förvärvades hela verksamheten av Bodum Capital AB. Patrik Hellström har tagit rollen som VD, har en lång erfarenhet från verksamhetsutveckling inom olika områden från förpackningsindustri till läkemedel och medtech.

Vi är ett 20-tal medarbetare varav drygt 10 är servicetekniker, alla redo för att serva våra kunder på snabbaste och bästa sätt. RMS har sitt huvudkontor i Kista – Stockholm, varifrån hela Storstockholm, inkl Mälardalen servas, samt ett servicekontor med serviceteknikers i Göteborg, som har hela Västkusten som sitt upptagningsområde.  RMS omsätter 30 miljoner kronor om året och har ett stabilt resultat. RMS är eftermarknadspartner till flera välkända kvalitetstillverkare och vi har Sveriges ledande och oberoende grossisthandel av reservdelar för Storkök och erbjuder support till våra kunder. Våra moderna och välutrustade servicebilar är rullande lager med reservdelar. Målsättningen att RMS skall kunna avhjälpa felen med endast ett besök.