Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Hobart Service

Hobart logoHobart har utvecklat, producerat och marknadsfört diskmaskiner och system för diskning, matlagning, matberedning och avfallsteknik under nästan 90 år. Har du en Hobart diskmaskin i ditt storkök, såsom skola, restaurang eller industri så vet du att de kombinerar användarvänlighet med låga driftskostnader och höga miljökrav.

Service Partners RMS har ett komplett serviceprogram för Hobart diskmaskiner och redskap i Stockholm och Göteborg. Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och erbjuder självklart Hobart service för diskmaskiner:

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken 

Hobart – kvalitet ger tillförlitlighet

Hobarts diskmaskiner har under decennier blivit kända och erkända för sin höga kvalitet och tillförlitlighet. I det omfattande modellprogrammet ryms en stor variation av diskmaskiner för alla tänkbara behov, men också ett gediget sortiment av högpresterande blandningsmaskiner och mixers.

Serviceavtal för Hobart diskmaskin

Service Partners telefon nummer till jourDiskmaskiner används dagligen och frekvent i alla restauranger och storkök. Och trots den höga kvalitén på Hobart diskmaskiner, går det inte att undvika att det blir ett visst slitage med tiden och kräver Hobart service.

Det här är en central del av RMS erbjudande: regelbunden service av storköksmaskiner och redskap är A och O för att undvika oväntade stopp i storköket. Se därför till att teckna ett löpande serviceavtal för storköksservice med RMS. Tillsammans med serviceavtalet får du också en årlig sammanställning och statistik över all Hobart service och reparation som gjorts på dina Hobart diskmaskiner, vilket underlättar inför inköpen av framtida utrustning.