Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Berkel Service

Ända sedan Willhelm Van Berkel för första gången uppfann skärmaskinen i Rotterdam år 1896 så har de ikoniska skärmaskiner varit ett självklart inslag i kök världen över, och kännetecknats av dess höga kvalitet och unika design.

Idag mer än 120 år senare så är Berkel ett av världens äldsta företag och tillverkar förutom skärmaskiner, även olika typer av köksmaskiner för restaurang och storkök. Precis som de allra första skärmaskinerna så kännetecknas de av sin höga kvalitet och prestanda, och är ett självklart val för köksproffsen som värdesätter kvalitet och tidlös design.

Service Partners RMS har ett komplett serviceprogram för storköksmaskiner och redskap i Stockholm och Göteborg. Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och erbjuder självklart service på Berkels sortiment av maskiner:

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken

Serviceavtal för Berkel skärmaskiner

Service Partners telefon nummer till jourBerkel skärmaskiner håller för ett krävande jobb i Delis och storkök under många år. Men den höga kvalitén till trots, så kan ändå ett visst slitage över tid uppstå.

För att undvika några ovälkomna stillestånd i köket är det därför smart att teckna ett löpande serviceavtal för storköksservice med oss på RMS. Med ditt serviceavtal får du också en årlig statistik och sammanställning av det arbete som vi på RMS utfört, samt uppdatering av statusen på din maskinpark i svart på vitt.