Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Rational Service

rational logoRational är världsledande tillverkare av storköksutrustning, såsom storköksugn. Med närmare en miljon maskiner ute på de europeiska och amerikanska marknaderna – och med bl.a. en 50%-ig marknadsandel för multifunktionsapparater – har Rational ugnar och matlagningssystem satt en internationell standard för professionella produktionskök, storkök och skolkök.

Service Partners RMS hjälper dig med service av dina Rational storköksmaskiner och redskap i Stockholm och Göteborg. Vi utbildas även löpande av Rational så att vi kan hjälpa dig som kund på bästa sätt.

Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och självklart erbjuder vi ett komplett program för Rational service av kombiugnar och andra av deras produkter.

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken

Rational – en ledande tillverkare av storköksutrustning

Idag tillagas 130 miljoner rätter över hela världen i storköksugnar från Rational och hela 98% av användarna rekommenderar maskinerna till andra storkök.

I 40 år har Rational varit ett av branschens mest innovativa företag, med fler än 600 patent och utvecklade användningsmönster. Här arbetar fysiker, näringsexperter, utvecklingsingenjörer och köksmästare sida vid sida målmedvetet för att skapa morgondagens utrustning för moderna storkök.

Rational är till 100% europeiska köksmaskiner och redskap. Teknisk utveckling och tillverkning sker i Tyskland och Frankrike och håller högsta tänkbara kvalitet internationellt.

Serviceavtal för Rational storköksmaskiner

Service Partners telefon nummer till jourRational ugnar och övriga storköksmaskiner används dagligen och frekvent. Trots att kvalitén på maskinerna är i särklass, är det omöjligt att helt undvika slitage på vissa delar. Det är därför regelbunden rational service blir en viktig del av ett modernt kök.

För att undvika korta eller längre stillestånd i köket, är det därför både smart och förutseende att teckna ett löpande serviceavtal för storköksservice med oss på RMS. Vi erbjuder Rational ugn service och även annan form av service för företagets andra produkter.

Det här är en central del av vårt totala serviceerbjudande; vi vet hur viktigt det är med löpande underhåll av köksutrustningen för att undvika oväntade stopp i produktionen. 

Med ett serviceavtal får du också årlig statistik och sammanställning av all Rational ugn service och reparation som vi utfört, samt uppdatering av statusen på din maskinpark i svart på vitt, vilket är till stor hjälp i planeringen av framtida investeringsbehov.