Scroll to top
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Inloggning Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag - Torsdag: 7 - 16
Fredag: 7 - 14:30

Telefon: 08 514 936 60

Lediga Tjänster

Kunnig servicetekniker för storköksmaskiner

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från service och reparationer av storköksutrustning. Flerårig erfarenhet som underhållstekniker är ett krav. Har du kyl- eller el-behörighet/erfarenhet är det ett plus men inget krav. I övrigt är du tekniskt kunnig och har erfarenhet från felsökning och reparation. Du tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, är social samt visar stort fokus på att få en nöjd kund. Andra viktiga egenskaper är att du är ordningsam samt har god samarbetsförmåga och är flexibel. God svenska i tal och skrift samt B-körkort är också ett krav.

Dina arbetsuppgifter

Som Storkökstekniker hos Service Partners RMS AB har du ett fritt och varierande arbete med intressanta arbetsuppgifter, såsom felsökning och reparation, underhålls- och garantiservice, samt installationer av storköksutrustning. Våra kunder är bl.a. restauranger, produktionskök och skolor. Vi jobbar med alla dom vanligast förekommande märken såsom Rational, Wexiö disk, Hobart, Robot Coupe, Elektrolux, Hällde, Convotherm, Getinge, Mareno med flera. Som servicetekniker har du en egen välutrustad servicebil som ditt arbetsredskap. Normala arbetstider är 7 – 16 men viss jour/helgtjänstgöring kan förekomma. Självklart vidareutbildas du kontinuerligt, både internt och hos våra samarbetspartners.

Din profil

Utbildning, Meriterande
Gymnasial utbildning

Kompetenser, Meriterande Storkök, Restaurangkök, BB1 (vissa elinstallationer), Maskinelektronik, felsöknings- & reparationsvana, Restaurangprodukter, Gascertifikat (behörighet), Elmaskinteknik, Maskinteknik;

Arbetslivserfarenhet flerårig, Meriterande Servicetekniker (maskin), Elreparatör, Elektromekaniker, Maskinreparatör;

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare/Heltid (Provanställning 6 månader)

Lön, ersättning och förmåner
Service Partners RMS tillhandahåller fast månadslön, tilläggspension, friskvårdsbidrag, och möjlighet till bra bonuslön.

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 14 juni 2019 Ange referens: Storkökstekniker info@servicepartner-rms.se

Arbetsgivare:
SERVICE PARTNERS RMS AB, BOX 26, 171 11 SOLNA Besöksadress: Gelbgjutarevägen 4-6, Telefon: 08-51493660