Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Wery Service

Wery service storkökWery är ett modellprogram av avancerade – gas- och eldrivna – italienska spisar, ugnar, stekbord, kokpannor och fritöser för storkök och restauranger med lika höga krav på funktion och driftsäkerhet som på design och hållbarhet.

Service Partners RMS har ett komplett serviceprogram för storköksmaskiner och redskap i Stockholm och Göteborg. Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och erbjuder självklart Wery service på all deras köksutrustning:

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken

Wery – modulsystem för det perfekta storköket

I Werys moduluppbyggda system ingår även bänkar, underskåp och stativ, vilket ger oräkneliga kombinationsmöjligheter i bygget av det perfekta och högpresenterande stor- eller restaurangköket. 

Serviceavtal för Wery storköksutrustning

Service Partners telefon nummer till jourRedskap och utrustningen i alla slags produktions- och storkök får utstå tuffa påfrestningar. Även om kvalitén på produkterna är den högsta tänkbara, kan man aldrig bortse från att ett visst slitage till slut börjar märkas. Därför ska man alltid räkna med att behöva en viss service på sina Wery storköksmaskinerna, så att de ska fortsätta prestera effektivt.

Om du vill försäkra dig mot plötsliga och oförutsedda stopp i köket p.g.a. felande maskiner, så bör du teckna ett löpande serviceavtal för storköksservice med RMS. Då ingår även en årlig sammanställning av all Wery service och reparation, samt statistik som visar historisk och aktuell status på din maskinpark.