Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Varimixer Service

Varimixer serviceVarimixer tillverkar solida redskap för bagerier, storkök och livsmedelsproduktionslinjer och läkemedelsindustrin, designade för att hålla för tufft köksarbete, dag ut och dag in, i många år. Produktutvecklingen har baserats på en djupgående kunskap om användarnas behov och dagliga rutiner.

Service Partners RMS har ett komplett serviceprogram för storköksmaskiner och redskap i Stockholm och Göteborg. Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och erbjuder självklart service också på Varimixers produkter:

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken

Varimixer – hantverk och innovation

Varimixers produkter har vuxit fram ur en tradition av innovation. Resultatet är professionella blandare som tar hänsyn till viktiga faktor som god ergonomi, hygien och enkel rengöring.

Varimixers blandare bygger på en tradition av bra hantverk och en unik idé; verktygen roterar runt sin egen axel samtidigt som de körs i en cirkulär rörelse i skålen. Det innebär att hela blandningen i skålen bearbetas och att alla punkter längs skålens sidor nås. 

Serviceavtal för Varimixer blandare

Service Partners telefon nummer till jourVarimixer blandare är tillverkade för att hålla för tungt jobb i storköket under många år. Men trots den höga kvalitén är det näst intill omöjligt att undvika slitage över tid. Du som vill undvika stillestånd i köket gör därför klokt i att teckna ett löpande serviceavtal för storköksservice med oss på RMS. Med på köpet får du då också årliga sammanställningar av utförd service samt statistik över statusen på din maskinpark – en stor hjälp inför planering av framtida investeringar.