Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Turbovac Service

Turbovac logoTurbovac är pålitliga, slitstarka och lättanvända vacuum- (VAC-)maskiner av högsta kvalité. Maskinerna finns i en mängd olika storlekar och både som bords- och golvmodeller. Starka kompressorer ger en snabb och högeffektiv vacuumpackning och en god totalekonomi.

Service Partners RMS har ett komplett serviceprogram för storköksmaskiner och redskap i Stockholm och Göteborg. Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och erbjuder självklart service på Turbovac VAC-maskiner:

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken

Turbovac – pionjärer inom vacuumförpackning

Turbovac är baserat i Nederländerna och är ett av de företag som utvecklade själva tekniken med vacuumförpackning. Köksproffs i 80 länder över hela världen väljer Turbovac som det främsta varumärket inom snabb och säker vacuumförpackning. 

Serviceavtal för Turbovac vacuummaskiner

Service Partners telefon nummer till jourTurbovac VAC-maskiner håller för ett krävande jobb i storköket under många år. Men den höga kvalitén till trots, så kan ändå ett visst slitage över tid uppstå. För att undvika några ovälkomna stillestånd i köket är det därför smart att teckna ett löpande serviceavtal för storköksservice med oss på RMS. Med ditt serviceavtal får du också en årlig statistik och sammanställning av det arbete som vi på RMS utfört, samt uppdatering av statusen på din maskinpark i svart på vitt.