Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Mareno Service

Mareno är ett etablerat varumärke, välkänt både i Italien och utomlands för sin kvalité och tillförlitlighet. Marenos moderna och innovativa stil har snabbt gjort varumärket populärt särskilt i den yngre generationen av köks-proffs.

Innovativa och väl uppdaterade med moderna framväxande utvecklade kulinariska stilar, kan Mareno erbjuda kompletta lösningar för storkök av alla slag, såsom inom hotell, större restauranger, stora företagskantiner och snabbservice-restauranger.

Service Partners RMS har ett komplett serviceprogram för storköksmaskiner och redskap i Stockholm och Göteborg. Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och erbjuder självklart service på Mareno storköksutrustning:

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken

Mareno – i samarbete med proffsen

Mareno-kök är byggda för den verkliga vardagen i köket och har designats helt och hållet utifrån kundernas uttryckta behov, genom ett nära samarbete med professionella kockar och annan tongivande kökspersonal.

Detaljerna i Mareno-köket är utformade genomtänkta för att göra arbetet enklare och mer effektivt. Mareno-maskiner integrerar den bästa tekniken för att ge tillförlitlighet och prestanda i toppklass. 

Serviceavtal för Mareno storköksutrustning

Service Partners telefon nummer till jourRedskap och utrustningen i alla slags produktions- och storkök får utstå ett tufft slitage över tid. Om du vill försäkra dig mot plötsliga och oförutsedda stopp och stillestånd i köket, så gör du klokt i att teckna ett löpande serviceavtal med RMS.

Inkluderat i serviceavtalet för storköksservice är även en årlig sammanställning av servicetillfällen och reparationer, samt statistik som visar historisk och aktuell status på din maskinpark – en stor hjälp i planering och inför framtida investeringar.