Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Hounö Service

Hounö serviceHounö har tillverkat kombiugnar i Danmark sedan 1977 och var bland de första företag i världen med att utveckla tekniken. Man har fortfarande kvar sina skandinaviska rötter, vilket märks inte minst i en praktisk och lösningsorienterad inställning till ugns-design, där framförallt användarvänlighet står i fokus.

Service Partners RMS har ett komplett serviceprogram för storköksmaskiner och redskap i Stockholm och Göteborg. Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och erbjuder självklart Hounö service på ugnar och kombiugnar:

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken

Hounö – ett brett och lättanvänt program

Hounö-ugnarnas intuitiva gränssnitt gör det enkelt och smidigt att förbereda och laga maten i tid. Med automatfunktionen ”SmartChef” kan ugnarna programmeras i förväg manuellt eller användas med ett förinställt program.

Hounö erbjuder idag det bredaste programmet av kombi-ugnar på marknaden; här hittar varje restaurang och storkök, oavsett storlek och behov, rätt ugn för sina respektive förhållanden och krav.

Serviceavtal för Hounö ugn & kombiugnar

Service Partners telefon nummer till jourTrots en mycket hög kvalitet på Hounö-ugnarna, går det inte att undgå ett visst slitage över tid, då ugnar används dagligen och väldigt frekvent i storköket. För att undvika avbrott i produktionen i största möjliga mån, rekommenderar vi på RMS att underhåll och Hounö service sker regelbundet och inplanerat.

Med ett serviceavtal på storköksservice från RMS får du även årliga sammanställningar och statistik på all Hounö service som vi har gett dina ugnar och kombiugnar i köket, något som kan hjälpa stort inför framtida investeringar och övrig planering.