Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Granuldisk Service

Granuldisk serviceGranuldisk grovdiskmaskiner är en svensk innovation som har funnits på den internationella marknaden sedan 1987 och som idag är marknadsledande inom grovdiskmaskiner som diskar med Granuler.

Varje Granuldisk grovdiskmaskin byggs på beställning och monteras med stor noggrannhet och fokus på precision. Företaget monterar i egen fabrik, och varje produkt genomgår stränga kvalitetskontroller före godkännande.

Service Partners RMS har ett komplett serviceprogram för storköksmaskiner och redskap i Stockholm och Göteborg. Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och erbjuder självklart service på Granuldisk diskmaskiner:

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken

Granuldisk – miljövänligt rent på ett par minuter

Granuldisk grovdiskmaskiner använder PowerGranules®, vatten och bara en mindre mängd diskmedel för att skapa en mekanisk rengöringseffekt av grytor, kantiner m.m. i storkök och restauranger. Den blästrande kraften i kombination med höga temperaturer eliminerar behovet av fördisk och diskar hygieniskt rent på bara ett par minuter. Diskmaskinerna använder upp till 90% mindre vatten, energi och kemikalier jämfört med andra grovdiskmetoder. 

Serviceavtal för Granuldisk diskmaskiner

Service Partners telefon nummer till jourDiskmaskinerna används ständigt och jämt i alla slags produktions- och storkök, vilket ofrånkomligen gör att ett visst slitage uppstår med tiden. För att undvika plötsliga stillestånd i köket, är det både smart och förutseende att teckna ett löpande serviceavtal med oss på RMS. Med serviceavtalet för storköksservice får du också en årlig sammanställning av utfört servicearbete samt en uppdaterad status på din maskinpark, vilket hjälper dig vid t.ex. inköpsplanering.