Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Eloma serviceEloma Service

Tyska Eloma är en av Europas ledande tillverkare av combi steamers och bakugnar och har ett brett program av ugnar för alla storlekar av bagerier, restauranger och storkök. Filosofin som man värnar är att hålla en balans mellan hantverkstradition och modernitet i matlagningen, med en produktion av ugnar av högsta kvalitet och till 100 procent tillverkade i Tyskland.

Service Partners RMS har ett komplett serviceprogram för storköksmaskiner och redskap i Stockholm och Göteborg. Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och erbjuder självklart service på produkterna från Eloma:

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken

Eloma – miljötänkande och mångsidig funktion

Viktiga värderingar och riktlinjer för Elomas verksamhet är bl.a. minimerad miljöpåverkan, mångsidighet i produkterna och stor användarvänlighet. I utvecklingen av sina produkter har man ett kontinuerligt och nära samarbete med professionella kockar, bagare, slaktare m.fl. och såväl tillverkning som val av egna underleverantörer sker utifrån kriterier för en hållbar produktion. Till och med förpackningsmaterialet som man använder är till 100% återvinningsbart.

Serviceavtal för Eloma ugnar

Service Partners telefon nummer till jourEloma ugnar används dagligen och hela tiden i storköket. Trots den höga kvalitén på Eloma ugnar, är det omöjligt att undvika slitage helt och hållet över tid. Men det finns ett smart sätt att gardera sig mot att slitaget med tiden utvecklas till maskinfel och avbrott i verksamheten: teckna ett serviceavtal för storköksservice med Service Partners RMS! Tillsammans med löpande översyn och servicetillfällen får du då även en årlig sammanställning av utförda servicearbeten med statistik och aktuell status över din maskinpark.