Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Electrolux Professional Service

electrolux professional serviceElectrolux Professional är en av världens ledande tillverkare av storköksutrustning och har en bred kundkrets runt om i världen. Dessa kunder hittar du i en mängd olika branscher såsom restauranger, hotell, sjukvård och skolor. Företaget har en bred produktportfölj för storkök och har valt att fokusera extra på storköksmaskiner där det finns ett behov av att utrustningen är både högpresterande och tillförlitlig samt där produktiviteten är hög. 

Service Partners RMS hjälper dig med service av dina Electrolux Professional storköksmaskiner i både Stockholm och Göteborg. Vi genomgår kontinuerlig utbildning av deras produktportfölj och har lång erfarenhet av deras maskiner vilket gör att vi kan hjälpa dig som kund på bästa sätt.

Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och självklart erbjuder vi ett komplett program med storköksservice för alla maskiner från Electrolux Professional.

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken

Electrolux Professional –  En ledande tillverkare av utrustning för storkök

Företaget har funnits i branschen i över 100 år och har under den tiden byggt upp ett gediget rykte av att leverera kvalitetsmaskiner för storkök. De viktigaste innefattar utrustning för matlagning, diskning, kylning och dynamisk tillagning. Huvudprodukter inkluderar ugnar, varmköks-utrustning, diskmaskiner, nedkylningsskåp, matberedningsmaskiner samt kyl- och frysskåp.

Servicevtal för Electrolux Professional storköksmaskiner

Service Partners telefon nummer till jourMaskiner från Electrolux Professional används dagligen och frekvent, och framför allt deras diskmaskiner och storköksugnar. Trots att kvalitén är i särklass går det inte att undvika slitage. Utav den anledningen är det viktigt med regelbunden Electrolux Professional service när man driver ett modernt storkök.

Förebyggande underhåll förlänger livslängden på ett storkök och minskar antalet akuta driftstopp. Både korta och långa stillestånd i köket kan sätta käppar i hjulet för verksamheten. För att minimera risken för detta är det både smart och förutseende att teckna serviceavtal för storköksservice med oss på Service Partners RMS. Vi erbjuder service och underhåll så att du istället kan fokusera på det som är viktigt.

Det här är en central del av vårt totala serviceerbjudande; vi vet hur viktigt det är med löpande underhåll av köksutrustningen för att undvika oväntade stopp i produktionen. Med ett serviceavtal säkerställer du att du får den hjälp du behöver, när du behöver det. Vi ser även till att erbjuda en årlig sammanställning och statistik av servicen på din maskinpark. På så sätt blir det enklare för dig att planera verksamhetens framtida investeringsbehov.