Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Convotherm Service

Convotherm serviceConvotherm har designat banbrytande kombiugns-teknologi sedan 1976 och är ett dotterbolag till Welbilt som skapar helt integrerade professionella kökssystem till storkökskunder över hela världen. Convotherms produktlinjer för storkök täcker in de vanligaste behoven för de flesta restauranger och storkök, idag och i morgon. Kännetecknande för Convotherms produkter är användarvänligheten, ett estetiskt utseende och flexbiliteten.

Service Partners RMS har ett komplett serviceprogram för storköksmaskiner och redskap i Stockholm och Göteborg. Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och erbjuder självklart service på Convotherm ugnar:

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken 

Convotherm – kung bland kombiugnar

Alla Convotherms kunder, oavsett typ av restaurang eller storlek, strävar sannolikt alltid efter att bli bättre; att skapa en mer spännande kulinarisk upplevelse, att få ett effektivare arbetsflöde i storköket eller att kunna erbjuda en bredare meny till sina gäster. Här är den högpresterande kombiugnen, som gärna blir något av ”kökets hjärta”, ett nyckelverktyg som hjälper restaurangen att nå upp till sin fulla ambition.

Serviceavtal för Convotherm ugnar

Service Partners telefon nummer till jourConvotherms kombiugnar är driftsäkra och håller en mycket hög kvalitet. Men det betyder inte att de klarar sig hur länge som helst utan tillsyn och service. Med tiden uppstår ett visst slitage, precis som hos all annan storköksutrustning. Om du vill vara säker på att aldrig drabbas av några längre avbrott i köket p.g.a. en felande maskin, gör du klokt i att teckna ett löpande serviceavtal med Service Partners RMS. I serviceavtalet ingår också en årlig sammanställning av utförda servicearbeten med statistik och aktuell status över din maskinpark, vilket blir en stor hjälp i planeringen av framtida investeringsbehov.