Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Comenda Service

Comenda serviceComenda grundades i början av 60-talet i norditalien, som ett svar på efterkrigstidens restaurang-boom och starkt ökande efterfrågan på utrustning för professionella kök, inte minst diskmaskiner. Idag är Comenda ett erkänt varumärke och global leverantör av effektiva diskmaskiner för restauranger och storkök.

Service Partners RMS har ett komplett serviceprogram för storköksmaskiner och redskap i Stockholm och Göteborg. Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och erbjuder självklart service på Comenda diskmaskiner:

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken 

Comenda – hög hygienfaktor, låg energiförbrukning

Comenda kan visa upp ett komplett program av kraftfulla och driftsäkra grov- och snabbdiskmaskiner för alla tänkbara behov inom restaurang, storkök, skolor, caféer m.fl. Alla diskmaskinsmodeller är utvecklade utifrån högsta krav på arbetsergonomi, hygien och energiförbrukning. 

Serviceavtal för Comenda diskmaskiner

Service Partners telefon nummer till jourDiskmaskiner används dagligen och väldigt frekvent i alla slags restauranger och storkök. Hur hög kvalitén än är på maskinerna, uppstår ändå ett visst slitage med tiden varför underhåll och regelbunden översyn och service är ett måste. Genom att teckna ett löpande serviceavtal för storköksservice med Service Partners RMS, garderar du dig mot kortare eller längre stillestånd i köket p.g.a. maskinproblem. Serviceavtalet inkluderar också en årlig sammanställning med statistik över genomförd service och status på din maskinpark, vilket underlättar planeringen av framtida investeringsbehov.