Till toppen av sidan
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Nav
Vi installerar, servar & säljer reservdelar till storköksutrustning.
Reservdelsdatabasen

Våra öppettider

Måndag-Torsdag
07:00-16:00

Fredag
07:00-14:30

Övrig tid
Orderjour

Telefon: 08 514 936 60

Charvet Service

Charvet storköksutrustningCharvet designar och tillverkar utrustning som håller för de absolut hårdaste arbetspasset i storköket, bl.a. genom att använda material av högsta kvalitet och förfinade tillverkningsmetoder. Ett noggrant val av de bästa komponenterna och de ädlaste materialen garanterar Charvet-utrustningens prestanda. Charvet vårdar en tradition för tillverkning av avancerad köksutrustning sedan nästan ett sekel tillbaka.

Service Partners RMS har ett komplett serviceprogram för storköksmaskiner och redskap i Stockholm och Göteborg. Vi är tillgängliga 24/7 via servicejour och erbjuder självklart service också på Charvet storköksutrustning:

  • Installationer, reservdelshantering och reparationer
  • Största reservdelslagret för storköksmaskiner i Stockholm
  • Ackrediterade att utföra garantireparationer på de flesta starka varumärken

Charvet – utrustning för kvalitetsmedvetna kockar

Franska Charvets professionella matlagningsredskap och maskiner är kända över hela världen för sin kvalitet, prestanda och tillförlitlighet – programmet från Charvet presenterar kompletta sviter av redskap som alla kockar, restauranger och storkök skulle vara stolta över att få jobba med i sina kök.

Man lyfter stolt värden som kvalitet, finess och precision i en kultur av innovation och service för att tillgodose föränderliga krav från ledande kockar och restaurangföretag. 

Serviceavtal för Charvet storköksutrustning

Redskap och utrustning i alla slags produktions- och storkök får utstå ett tufft slitage över tid. En central del av RMS serviceerbjudande är att påpeka behovet av en regelbunden service och översyn av dina storkökmaskiner och erbjuda att teckna ett löpande serviceavtal för storköksservice. Tillsammans med serviceavtalet får du också en årlig sammanställning och statistik över statusen på maskinerna, vilket underlättar inför inköpen av framtida utrustning.